Sunday, November 7, 2010

Berakit-rakit ke hulu,berenang-renang ke tepian,bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian ;)

1st pengalaman uruskan event sndri ? Yup. Thanx to the CEO project, Mr Hazrat,Fahmi and friends, the Annual Lunch was superb ! Haha. Mulenye aku x nak involve pun tapi tgk2 je nme aku da listed dlm event committee. Tak kn nk tolak je ?So,terima je la. Mne tau,event nie dpat rpatkn hbgn aku dgn batch. Jawatan yg drg amanahkan is Bendahari. Aiyooo ! Mule2 tu pk mcm ssh je.. Sampai nak tarik diri dri committee members. But org da bg kepercayaan kn? Mane bley buat cmtu..

Dua minggu straight asyik pk psl annual. Mule2 buat annual dinner tapi ada a few reasons yg menyebabkan event kteorg jd annual lunch. But,it’s okay.. Lunch pun lunch la. Styll mjlis tu sgtt best! Mana taknye, rabu mlm da kelam kabut hias dewan,tampal sana tampal sini. Khamis pg lg larr. Orang laen sbuk pk nak pkai ape nak dress up gila2 ke tk. Kteorg bertapa kat DDO buat last minute preparation. And the result was nice ! Bley ckap memuaskan gak la sbb event nie last minute notice. Kiranya sgt berbaloi dgn kepenatan tdo lmbt sume tu.

Mmg aku akui la, sgtt byk kelemahan dkat mjlis tu. Tapi,1st try kan? Mne bley too perfect ? Cikgu Yat pun cakap,dy puas ati dgn mjlis nie eventhough ad yg krg2 tuu. Thnk u cikgu ! That Annual Lunch akan jadi kenangan terindah sepanjang hidup kt mktb. Thx to Fahmi,Acap,Syamil,Zack,Haziq,Intan,Jia,Ecah,Meyna,Along,Shira,Amy,Add,Dz and everybody yg menjayakan mjlis ANNUAL LUNCH yg julung2 kali diadakan di mktb. Hope to cooperate with u guys later !