Saturday, December 25, 2010

Jejak Kasih Part 1

Salam Holiday !! ngeeee~

okay, debaran PMR dah pun berakhir. alhamdulillah, everything is settle. dah tak dengar lagi suara suara sumbang yang takut nak tengok result ke ape. it's over.

tapi sampai sekarang syiqin macam tak caye result dah keluar. lagi lagi ble kte dapat straight a's. kadang kadang terfikir gak, betol ke dapat 8A ni ? bak kte syazwan, " rase macam semalam baru masuk stm1".hmm, betol la tu. syiqin pun rase macam tu jugak. cepat sangat mase berlalu. lagi 2 tahun dah habis sekolah. masuk u then kerja. and paling dahsyat la, kahwin. haha. lame lagi tu. dalam 12 tahun ke.

then semalam memang happy sampai langit ke-7 sebab dapat jejak kasih balik dengan member member sekolah rendah mase kat kota tinggi. seronok gler dapat contact dorang balik. yelah, 6 tahun tak contact lansung. alih2 ada budak tegur dekat wall.syiqin punye la kelam kabut sebab dah lupe mane satu si Azlin dengan Alia ni. ingat punye ingat baru lah kenal. masing2 tengok dah laen. lagi2 si azlin tuh. andd paling happy sebab dorang pun dapat straight a's jugak.yay !! tahniah semua !

memang happy sebab ramai member lame semua dapat straight a's. ex stm1 dgn ex sktkj semua hebatt hebatt. nasib baek lah syiqin daapat straight a's gak. haha. seronok lah dapat jumpe ddorang balik. dapat jejak imran hakim punye FB skali. haha. dulu mase kecik2 selalu gaduh je dengan budak2 laki. sekarang tengok semua dah besar.

hmm, okay. entry sampai sini.. ada wedding nak kene pegi. daaaaa

1 comment:

Alinn said...

hahaha tahu takpe. rindu lah :)