Saturday, December 4, 2010

TRIMAS kerana menjengah !

Selamat Pagi, DUNIA !

Firstly, sy nak ucap TERIMA KASIH banyak-banyak utk sesiapa yang sudi
mencemar duli menjengah blog sy yg tak seberapa indah nie. Tengs.
Wahh! Tak sangka kan ? Tengok-tengok da bape rmai LIKE. Even baru 21 orang
tapi, takpe, i LIKE it. Tak payah ramai-ramai pun i tak kisah ! :)

And sy pun baru 2 tahun blogging. Mula-mula dulu, tak rajen pun nal update sbb
tak ramai tau. Just utk kawan-kawan rapat and somebody-somebody je.
Sekarang nie more open lah blog nie sebab ramai dah bace. Jadi, tiada rahsia lagi.

Tapi kan, blog nie actually utk melepaskan sgala tension ownernye. Kalau dulu asyik lepas geram je dalam ni sampai dah nak terkeluar segala bahasa tapi now,
sy akan jdkan blog nie lebih mesra alam.Nak gak sok sek sok sek pasal dunia org lain.
Tapi i pnye cerita mesti lah ada. Tak lupe pun.

So, as an EXTRA ADDITION to this blog,
sy nak tag FOLLOWERS dan LIKERS sy utk bagi comment dekat
DIARI DIGITAL sy yg simple ney. Boleh kan?

Saya tag 10 orang dulu ye..

MEYNA|DZ|AIDA|AMY|MIMI|PKA YANA|INTAN
AIMI|NEESA|UCU

Do send anything that appear in your thought. To anyone yg nak comment, sila lah
Tak halang pun XD

5 comments:

A M I :) RARA said...

yeahh! first comment :) AHAHA.
thankyou tag, sudah dicomment :) duit raya ? AHAHA.

A M I :) RARA said...

yeahh! first comment :)
thankyou tag, sudah dicomment. duit raya ? AHAHA :DD

AIDA said...

nebb!! thnx tag . t aku buat . tp lambat cket taw !

A M I :) RARA said...

ehh ==' bukan first lahh, HAHA. mati-mati aimi ingat benda ni yang rosak. rupanya kena approve dulu :)*cover malu.

nways,goodluck untuk result. 8A's in your hands :) Harap bersabar, AHAHA

NabilahAsyiqinAshari said...

heee~ AIMI buat lawak eh ? hehe. tengs! nxt year belanje CORNETTO je :)