Tuesday, December 14, 2010

When the hype get started


Assalamualaikum JHello J Selamat Tengahari J

Hey, SPM dah habis kan ? Perghhh. Cepat gler mase sekarang nie. SPM dah habis. Result PMR lagi bape hari je nak keluar. OMG ! Cuak! Cuak ! sape tak cuak sekarang ni ? dah macam telur dihujung tanduk. Tinggal tunggu mase nak jatuh je. Ni result dah nak keluar. Ape2 pun yang jadi, aku mesti redha tengok slip keputusan. Hmmm, seriously ni lagi cuak dari amek result UPSR. Tu baru sikit. Ni, haihhhh.

Best pulak tengok budak2 form5 dah macam pelarian Somalia. Semua dah settle. Bebas! Lega daah hati. Tawakal je lahh tu. Dorang dah bebas nak buat ape. Kalau aku, dah sibuk nak amek lessen kereta. Pas dah dapat, hehe, boleh merayau pulak kan ? haha.

Aku lagi 2 tahun. Ala, mesti kejap je 2 tahun tu. Pejam celik pejam celik, taraaaa ! SPM ! time tu aku dah tak nak gelabah macam mase amek paper sc aritu. Aduhh, aku macam nak nanges je before masuk dewan. Yelahh, mane tau ilmu yang aku masukkan tak cukup. Ha, kan dah parah. Nasib baek paper 1 aku ok. Paper 2 je lah kene tawakal banyak2.

Hmm, enough cakap pasal exam. Let bygone be bygone. Kte tunggu dan lihat je keputusan tu nanti hope straight a’s. AMIN ! TTFN :D


2 comments:

Firdaus said...

Gud luck 4 ur result nnti neb:) walaupun anda smakin smbong:P

NabilahAsyiqinAshari said...

tengs pidot :)sory, saya tak sombong. nanti saya wall anda ye :D