Friday, February 4, 2011

The joy of happiness

Hey people ! Okayyy, CNY dah masuk 2nd day. Which mean ada lagi 3 hari dekat rumah. Ala, macam malas je nak daftar kat TGb tu. Orang laen semua balik Muar. I miss MUAR. Nak lepak dengan kawan kawan kat sana. alaaaaa

Hmm, nvm lah. Rezeki dah kat TGB. Pegi je la an ? So, malam tadi chat ngan fahmi. haha. bengong gler chat ngan botox tu. Dapat chat ngan dy best taw. Semua bende leh share. And fahmi pun jenis yang open minded segala. Tu yang seronok. That's why berat hati nak tinggalkan muar. My friends kat sana memang sporting, fun, caring lah. And they understand me :)

Takpe lah. Nanti nak cari kawan yang best kat sana. Dah kenal sorang budak mersing ni. Nama dy Nurul Akmal. And Nadira Akma member lama kat SIGS pun dapat TGB. Jejak Kasih balik la nie. Hisyyyyy, gabra lah. Sekolah baru, environment baru. Kawan baru lagii. Adoyy. Hopefully, budak budak sana best macam kat muar.hmmmmmm

MUARIANS, aku rindu korang ! ble lagi nak gelak ketawa macam kte selalu buat kat maktab ? nak camwhore satu maktab. nak posing ala ala model tak bertauliah. haha. aku rindu semua tuuu :)

1 comment:

chickencomot said...

alah neb sdih nyer..
t da x de org nk bebel2 lgy