Sunday, March 13, 2011

Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing


Assalamualaikum bloggies ! Okayy, malam ni sangat buhsan. So, belogg-walking and i found this. Kak Elia ajak belogg-walking dengan readers dia.

Nak tau 1 story tak ? Actually kan, neb tau blog Kak Elia from my friend, Intan Yusrina. Almaklumlah, dia sangat minat bf Kak Elia a.k.a Khairul Fahmi Che Mat yang kebetulan nama dia sama as bff kteorg, Fahmi. And after neb bukak Kak Elia punye blog, neb terus fell in love nak follow blog dia. Super duper triple plus plus lah sweetness Kak Elia and Khairul Fahmi. I LIKEEEEE :) haaha

Why neb fall in love dengan blog Kak Elia ? Because entry dia really interesting. Well, kat malaysia ni mana ada celebrity's bf/gf yang sudi share every story dengan fans kan ? Kak Elia ni laen. She's open minded and really sporting. Mesti best kan KFCM dapat Kak Elia ? hehe. Gurau je sis.. So, melalui blog ni la fans dapat tau perkembangan KFCM and not too mention, Kak Elia sendiri.

To Kak Elia;
This is neb punya opinion lah. Why not akak siarkan comments para readers dekat blog akak ? it should be interesting taw. plus readers laen boleh bace and know more about you.

And ni ada questions untuk akak. Hope akak bley jawab;

1. Susah tak jadi gf kepada Khairul Fahmi Che Mat ?
2. Insyaallah on your wedding day, akak nak jemput fans tak nanti ?
3. Tak nak ikut cik abg pegi tour ke ? or ikut cik abg maen dekat luar negara ke ?

* sorry kalau Q macam melampau :) hope u wont mind.


5 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

maksud siarkan komen kt blog tu cmne ek? ok..nk jwb soalan cepumas lak
1. nak kata susah tu tak lah susah sgt cuma kena byk sbr la.makin byk dugaan yg dtg.kena kuat n kental.

2. planning kalau leh nak buat 1 majlis terbuka utk semua peminat..mungkin kt stadium..tp xtau la lg leh tercapai ke x impian kitorg tu..doa2kn la ek

3. kalau ms tu sy study atau ada komitment yg xdpt dielak tak ikot.tp if xde pape lps kawin mesti la nk ikot je kemana suami kite g

jaa64 said...

wink2...singgah dr jejari runcing..heee :)

jom,klu boleh nk pegi gak wedding diorg..hehe (^_^)

NabilahAsyiqinAshari said...

best kan klau dpt pegi ? weeeee~

cik najihah said...

tahniah :)

NabilahAsyiqinAshari said...

thankyou :)