Monday, December 29, 2008

salam maal hijrah


..::SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM::..
-akhirnye umat islam tlh memasuki thn baru 1430 Hijrah.Alhamdulillah...hrp azam thn lps dah pun dilaksanakan..dan semestinya pd thn baru nie kne ade azam baru...:)
-bg aq,azam yg lps da pun tercapai stlh dpt msk mrsm.mmg da lme aq impi nak msk mrsm tu..ye la,ikut ati,nak ikut jejak makcik yg prnh study kat mrsm terendak(form1-3) dan mrsm tun ghafar baba(dulu sbg mrsm jasin).sjk tu r aq da target nak msk mrsm.lps dpt tau kptsn upsr(alhamdulillah dpt 5A),aq trus srh ayah amik brg kemasukan ke mrsm(teruja pnye psl).aq sklh dlu kat high school kluang sementara tggu result kemasukan ke mrsm.mse kptsn 1st intake aq x dpt,frust r gak.tp prnts aq srh tggu result 2nd intake.spe x frust ble mmbr baek aq dpt mrsm mersing.da hlg dua org kwn baek aq.aq ingt ag mse result 2nd intake kuar,aq trus check kat internaet bab mmbr aq ckp aq dpt.akhirnye,aq dpt gak msk mrsm muar.mle2 aq terkilan asl x dpt pontian ke mrsg,tp mmbr sume srh aq pg je muar.sbnrnye,aq mls nak jmpe si syamil tu(ex cluzmate kat high school kluang).haha:Dtp ble duk kat sne,aq rse best sgt.tu yg dpt survive smpai akhir sem 2.
-skrg nie,aq tgh tggu ketibaan hri ahad merangkap hri kne blk mktb.aq nak start sem bru dgn azam bru n nak try dpt 3.5 plk.aq nak buktikan kat sume org yg pndg rndh kat aq yg aq blh buat.aq nak try jd best student sem dpn.aq ckp nie bab aq tau aq blh buat.insyaallah...
sekian saja coretan utk hari ini...
SYQN




1 comment:

farah wahidah razali said...

klu nk tau,
akk student 4th intake.
msuk bulan 5.
agaagaa..
mulenye mmg daa selesa
kat teknik kl.
tp bile difikirkan
hrpn parents akk g gak
mrsm muar.
haha..~

papepun...
gudluck tau...
buktikan syiqin boleh..!
akk caye sgt2..
bile ade azam,
dan plus usaha.
jgn lupekan doa..
insya-Allah berjaye.
grab 1st class taw utk grad!

yg menyayangimu, cewah.... =D
~~~~~~~~~ K A K F A W A ~~~~~~~~