Wednesday, December 1, 2010

You are my addiction, the soul of my life..

Assalamualaikum, people!

See that ? yeah! That’s my alter addiction. READING! Tadi aku punye la mengemas almari buku sume and I finally manage to gather all my books. And guess what ? aku rasa ada dalam 200 lebih buku-buku tu. Whoa! Tengok punye tengok tak sangka gak aku ada byk tuh. Tu baru novel. Tak masuk komik lagi ney. Gosh!

Act, aku start bace novel mase darjah 5. Time tu tengah hot novel PTS One. First novel yang aku beli law tak silap, Cerita Antara Kita. Sampai skrg bace novel tu tak boring lansung. Memang best! Starting tu aku jinakkan diri beli novel. Daripada novel 100 lebih page dia, skrg nie aku bace novel setebal 900++ page. Memang best kott dapat bace novel2 tu.

Tapi aku nie jenis yg ske bace novel cam vampire and diaries. Novel bm pun aku layan tapi takde lah yang jiwang sangat. Ala-ala suam-suam kuku jiwangnye dah la. Aku kan bawah umur lagi. cuti nie pun aku da bantai 5 novel. 1 novel sehari je. Nie tengah otw nak membeli lagi. hha. Okay, that’s all. Kang aku merepek ntah pape la. Daa~



*novel nie mmg superb! u should try coke n sundae ;)



*these two novels pun best sgtt!



*novel cinta paling seronok utk dibaca !



*my beloved diaries. seronok taw bce books camnie


*and not to forget, buku2 AIN MAISARAH and DEAR YAYAH


=) kisses! XOXO

2 comments:

Qyra Yuuri ♥ said...

banyak gile novel kau.
eh, kau pegi tak reunion stm1?

NabilahAsyiqinAshari said...

haha. aku x tau la pg x. sbb mmbr aq ajak pg bbq kat jb. tgk lah dlu